قومي بنقع الفول نص ساعه للتخلص من بعض غازاته ثم غيري المياه وياريت تكون الحله استلس والفول بلدي ربع الحله فول والباقي مياه وضعي عليه ملعقتين غله أو قمح أو بليله حسب اسمه عندكم ستجعل للفول قوامه مستحب وضعي ملعقتين عدس اصفر للون اختياري وحمص شامي مفيد جدا وياحبذا نقعه هو والعدس مع الفول نص ساعه
ثم نضع واحدة طماطم و جزر للون والطعم والتوابل حبهان وشمي ريحة لحمي بتدمس مش فول وروز ماري علشان الانتفاخات وزعتر وكركم للون والفايده اول لما يغلي وطي عليه شمعه وسببه خمس ساعات وتبقي شوفي لو احتاج ميا حطي ميا سخنه علشان ميسمرش رمضان كريم عليكم يارب
الفديو للتوضيح
تعليقات
إرسال تعليق
add_commentإرسال تعليق